Voortaan Digitaal Collecteren mogelijk

Nieuws

Installeer kerkgeldapp

Met ingang van de collecten op zondag 5 januari 2020 kunt u digitaal aan de collecten in de 6 wijkkerken deelnemen. Download op uw smartphone of tablet de kerkgeldapp in de playstore (android) of in de app store (apple) en kies bij “uw gemeenten” vervolgens voor de Protestantse Gemeente Zwolle. Maak simpel eenmalig een account aan en u kunt voortaan digitaal doneren aan de aangegeven collecten. Betalen kan via ideal, incasso en een betaaltegoed. Met name de laatste optie verloopt het doneren razendsnel.

Gebruik kerkgeldapp

Voor de digitale collecte hoeft u niet in de kerk aanwezig te zijn. U kunt ook doneren terwijl u thuis bijvoorbeeld via internet aan de dienst deelneemt. In beginsel staat de mogelijkheid om digitaal te collecteren gedurende een week open tot maandagmorgen want dan zullen we de opbrengst toevoegen aan de opbrengst in de collectezakken die per wijkgemeente aan contant geld en collectemunten heeft opgebracht. Heeft u vragen over het installeren van de kerkgeldapp of het gebruik dan kunt u terecht bij het Kerkelijk Bureau (administratie@pknzwolle.nl)

Meer nieuws

PKN Zwolle

Vrede vinden in gevangenschap – hoe doe je dat?

Schuin tegenover Tuinland in Zwolle-Zuid staat een bijzonder gebouw met rode stenen: de penitentiaire inrichting (PI) Zwolle. Bijzonder aan deze gevangenis is dat er (gescheiden) zowel mannen als vrouwen zitten, verspreid over verschillende afdelingen. Waaronder een ISD-afdeling (voor veelplegers), een extra zorgvoorziening en een afdeling voor vrouwelijke terroristen. Ook is er een penitentiair psychiatrisch centrum….

Magazine

Ontvang vrede en deel die uit!

“Er is veel onrust om ons heen. In het Midden-Oosten, in Oekraïne en op zoveel andere plekken kunnen mensen niet zorgeloos leven. Dat geldt trouwens ook voor mensen dichtbij, misschien wel voor u, voor jou, dat er vooral zorg en onrust in het leven is.” Een overweging van ds. Gert-Jan Codée, predikant van de Jeruzalemkerk….

Magazine

Weiger een vijand te zijn!

Column uit Gaandeweg, zomernummer 2024. Ondanks de moeilijke omstandigheden en voortdurende dreiging van landonteigening, stelt de familie Nassar zich op een geweldloze en creatieve manier op. Dat doen zij in het voetspoor van Jezus met als motto ‘Wij weigeren vijanden te zijn’. De Palestijns-christelijke familie runt ‘Tent of Nations’, een educatieve boerderij en tevens vredesproject…