Voortaan ook digitaal collecteren2020-01-06T12:20:27+01:00

Voortaan ook digitaal collecteren

Installeren kerkgeldapp

Met ingang van de collecten op zondag 5 januari 2020 kunt u digitaal aan de collecten in de 6 wijkkerken deelnemen. Download op uw smartphone of tablet de kerkgeldapp in de playstore (android) of in de app store (apple) en kies bij “uw gemeenten” vervolgens voor de Protestantse Gemeente Zwolle. Maak simpel eenmalig een account aan en u kunt voortaan digitaal doneren aan de aangegeven collecten. Uw ledenregistratienummer kunt u hier opvragen maar hoeft u niet in te vullen voor digitaal collecteren.

Gebruik kerkgeldapp

Betalen kan via ideal, incasso en een betaaltegoed. Met name de laatste optie verloopt het doneren razendsnel. Voor de digitale collecte hoeft u niet in de kerk aanwezig te zijn. U kunt ook doneren terwijl u thuis bijvoorbeeld via internet aan de dienst deelneemt. In beginsel staat de mogelijkheid om digitaal te collecteren gedurende een week open tot maandagmorgen want dan zullen we de opbrengst toevoegen aan de opbrengst in de collectezakken die per wijkgemeente aan contant geld en collectemunten heeft opgebracht.

Heeft u vragen over de het installeren van de kerkgeldapp of het gebruik dan kunt u terecht bij Henk van Bergeijk van het Kerkelijk Bureau (henk@pknzwolle.nl)