Jeruzalemkerk

De Jeruzalemkerkgemeente is een PKN-gemeente gebaseerd op hervormd gereformeerde grondslag. We komen samen in de Jeruzalemkerk in de wijk Assendorp. Op zondagen maar ook door de week zijn er diverse activiteiten in en rond de kerk.

Iedere zondag en op Christelijke feestdagen worden er dien­sten gehouden in de Jeruzalemkerk. De morgendiensten beginnen van om 09.30 uur. De avonddiensten beginnen in het winterseizoen (september tot april) om 17.00 uur. En in het zomerseizoen (van mei tot september) om 19.00 uur. Tijdens de kerkdiensten op is er oppas voor de kinderen; ook op 2e Kerstdag, 2e Paasdag, Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag is er kinderoppas in een van de zalen van het wijkcentrum bij de Jeruzalemkerk. Eén keer in de twee maanden is er een doopdienst. Eén keer in de drie maanden wordt tijdens de eredienst het Heilig Avondmaal gevierd. De tweede woensdag in maart is de Biddag voor gewas en ar­beid. De eerste woensdag in november is Dankdag voor gewas en arbeid.

In enkele huis-aan-huis bladen, in ‘Gaandeweg’ en in de wekelijkse nieuwsbrief kunt u lezen wie er in de kerkdiensten van de Jeruzalemkerkgemeente voorgaat.

De Jeruzalemkerk vormt een cluster samen met de Sionskerk. Ga naar de website van de Jeruzalemkerk.

ds. G.J. Codée
predikant

tel (038) 234 03 34
gj@codee.nl

 

Adresgegevens:

Assendorperdijk 134, 8012 EK Zwolle
Tel: 038 – 421 24 43
scriba@jeruzalemkerkzwolle.nl