Nieuws

Stinskids in november

Plaatsingsdatum: 4 november 2019

Stinskids in november: Filmpjes, verhalen, liedjes & opdrachten van Vertel het maar

Hoi Stinskids,

Ook deze maand zijn er weer Bijbelverhalen en van alles daar omheen van Vertel-het-maar.

De verhalen worden meestal niet meer verteld in een speciaal Vertel-het-maar filmpje, maar er staan allerlei verschillende filmpjes klaar over het verhaal van elke zondag. Alles staat handig bij elkaar op https://vertelhetmaar.nl/thuis-materiaal/ . Je kunt daar een gratis account voor aanmaken. (Je kunt daar ook meer ideeën vinden voor liedjes, en uitleg van de bijbelteksten voor volwassenen enz.). Als het goed is vind je de verhalen en filmpjes ook via de links in de verhalen- en film-bestanden hier op de Stinskerk-website. Het eerste verhaal is steeds geschreven voor de middenbouw. Het boven- en onderbouwverhaal staat er meteen achter.

In de bestanden met werkjes staan ook ideeën voor liedjes en spelletjes. De werkjes kun je thuis printen. Je kunt natuurlijk ook het plaatje printen als kleurplaat.

Veel plezier!

Groeten van de Stinskidsleiding

PS voor ouders en andere volwassenen: We willen natuurlijk graag weer met de Stinskids in de zalen zodra het weer kan. We hebben wel extra leiding nodig! Graag 1 of 2 personen of duo’s. Als er meer mensen aanmelden is dat niet erg, dan kunnen Stinskidsleiders naar de tienerdienst. Je bent hard nodig! Het is maar (pakweg) 1x per maand! Of nog minder vaak, bij veel aanmeldingen ; – )

Delen: