Openluchtdiensten zondag 23 juli

Nieuws

Zondag 23 juli organiseren diverse kerken in Zwolle een viering in de buitenlucht. Van harte welkom! 

Kerkdienst op de boerderij

Zittend op je eigen strobaal, met de koeien op de achtergrond, meegenieten van de viering. De eerste zomerviering door de Stinskerk en Open Kring vindt buiten plaats, op de boerderij aan de Zwolseweg 62, in ’s Heerenbroek. De viering begint om 9.30 uur. Een eigen stoel of kleedje meenemen mag. Neem ook je eigen liedboek mee. En goed nieuws bij slecht weer: ook dan gaat de viering op de boerderij door.

Sportieve viering

De Sonrise sportweek in de Aa-landen, georganiseerd door de Sionskerk en de Opstandingskerk, start met een openluchtdienst op het sportveldje aan de Dommel/Scheldelaan. De viering is van 16 – 17 uur.
Vind je het leuk om mee te sporten? Klik hier voor meer info over de sportweek. 

Meer nieuws

PKN Zwolle

Vrede vinden in gevangenschap – hoe doe je dat?

Schuin tegenover Tuinland in Zwolle-Zuid staat een bijzonder gebouw met rode stenen: de penitentiaire inrichting (PI) Zwolle. Bijzonder aan deze gevangenis is dat er (gescheiden) zowel mannen als vrouwen zitten, verspreid over verschillende afdelingen. Waaronder een ISD-afdeling (voor veelplegers), een extra zorgvoorziening en een afdeling voor vrouwelijke terroristen. Ook is er een penitentiair psychiatrisch centrum….

Magazine

Ontvang vrede en deel die uit!

“Er is veel onrust om ons heen. In het Midden-Oosten, in Oekraïne en op zoveel andere plekken kunnen mensen niet zorgeloos leven. Dat geldt trouwens ook voor mensen dichtbij, misschien wel voor u, voor jou, dat er vooral zorg en onrust in het leven is.” Een overweging van ds. Gert-Jan Codée, predikant van de Jeruzalemkerk….

Magazine

Weiger een vijand te zijn!

Column uit Gaandeweg, zomernummer 2024. Ondanks de moeilijke omstandigheden en voortdurende dreiging van landonteigening, stelt de familie Nassar zich op een geweldloze en creatieve manier op. Dat doen zij in het voetspoor van Jezus met als motto ‘Wij weigeren vijanden te zijn’. De Palestijns-christelijke familie runt ‘Tent of Nations’, een educatieve boerderij en tevens vredesproject…