Nieuw rekeningnummer

Nieuws

Herhaling: nieuw rekeningnummer kerkelijke bijdrage

Voor de kerkelijke bijdrage maken wij gebruik van het nieuwe nummer: NL54RABO 0373 734 166 t.n.v. CvK Protestantse Gemeente Zwolle.
Maakt u uw kerkelijke bijdrage automatisch over en heeft u deze automatische overboeking nog niet aangepast, dan vragen wij u dit alsnog te doen. Dat kunnen wij niet voor u doen, dat moet u zelf doen. Via internet of persoonlijk bij de bank. Wijzigen van het bankrekeningnummer kan alleen door het stopzetten van de oude overboeking en het aanmaken van een nieuwe overboeking.
Past u de overboeking niet aan, dan wordt het geld na 1 december teruggestort met de melding dat het rekeningnummer is opgeheven.

Alvast bedankt voor uw medewerking!

Medewerkers kerkelijk bureau.

Meer nieuws

Nieuws

“Woar bin ie d’r iene van?” – viering over identiteit

Het Ontmoetingshuis Moderne Devotie organiseert dit najaar drie laagdrempelige vieringen rondom identiteit en navolging in de regio. De tweede avond, zondag 19 november, staat in het teken van familie. Hoeveel invloed hebben onze bloedverwanten op onze identiteit en de keuzes die we maken? “Woar bin ie d’r iene van?” Zondag 19 november 19 – 20…

Nieuws

Ries Nieuwkoop: “Het Evangelie is tegenwind”

Zwollenaar Ries Nieuwkoop werd in 1973 bevestigd als predikant in Balk. Afgelopen zomer ging hij – precies vijftig jaar en één dag later – voor het laatst voor in dezelfde Friese gemeente. Ook die keer ging de preek over Mattheus 7:21, de tekst op de gevelsteen van de kerk in Balk (It Breahûs). Jan Nauta…