Nieuws

Midwinterwandeling

Plaatsingsdatum: 23 december 2022

De Open Kring organiseert vrijdag 30 december een ‘Midwinternachtwandeling’. De start is om 19 uur op het station in Kampen (voor wie wil opstap 18:51 Zwolle Stadshagen). Samen lopen we langs de prachtige dijk van Kampen via Wilsum naar Zwolle. 

Onderweg is er veel moois te beleven: een mooi verhaal, een stiltewandeling, muziek, de natuur, de lichtjes in het donker en je medewandelaars. Er is een blazers-ensemble en er doen midwinterhoornblazers mee. Onderweg staan we even stil bij de Mariakapel en er is warme chocolademelk en Glühwein.

Loop je mee?

We vragen een kleine bijdrage voor de onkosten. Het resterende bedrag wordt geschonken aan de Kerstactie van Kinderen in de Knel voor de kinderen in de Griekse vluchtelingenkampen. Iedereen is welkom, neem gerust medewandelaars mee. In verband met de inkoop graag even opgeven met hoeveel mensen je mee gaat doen, via zondagsbrief@openkring.nl ovv ‘wandeling’.

Bereid je wandeling voor

Het is donker, koud en een wandeling van ongeveer 13 kilometer. We zijn met de tussenstops ongeveer drie uur onderweg. Denk dus aan je veiligheid, hesjes en lampjes, warme kleding en goede schoenen.

Delen:
Terug naar nieuwsoverzicht