Kerstpakkettenactie: klus mee!

Nieuws

Het is een uitdaging, maar samen gaat het lukken: 2.800 kerstpakketten maken voor sociale minima in Zwolle. Maar liefst 700 vrijwilligers klaren de klus, georganiseerd door KerstZwolle. Doe je mee?

Op de klussenlijst zie je alle klussen waar nog handen voor nodig zijn. Elke klus kost maximaal 2 uur van je tijd. In dit filmpje ontdek je wat de klussen inhouden:

Doneren

Liever geen klus doen, maar wil je de actie wel steunen? Doe dan online boodschappen voor een kerstpakket in de webshop. Of geef via een Tikkie, scan hiervoor deze QR-code:

De kerstpakketten van KerstZwolle worden uitgedeeld door de Voedselbank, daklozenopvang Stichting Vrienden van de Herberg en andere Zwolse sociale instellingen.

Meer nieuws

Nieuws

“Woar bin ie d’r iene van?” – viering over identiteit

Het Ontmoetingshuis Moderne Devotie organiseert dit najaar drie laagdrempelige vieringen rondom identiteit en navolging in de regio. De tweede avond, zondag 19 november, staat in het teken van familie. Hoeveel invloed hebben onze bloedverwanten op onze identiteit en de keuzes die we maken? “Woar bin ie d’r iene van?” Zondag 19 november 19 – 20…

Nieuws

Ries Nieuwkoop: “Het Evangelie is tegenwind”

Zwollenaar Ries Nieuwkoop werd in 1973 bevestigd als predikant in Balk. Afgelopen zomer ging hij – precies vijftig jaar en één dag later – voor het laatst voor in dezelfde Friese gemeente. Ook die keer ging de preek over Mattheus 7:21, de tekst op de gevelsteen van de kerk in Balk (It Breahûs). Jan Nauta…