Grace & Glory op zondag 23 oktober in Adventskerk Zwolle-Zuid

Nieuws
https://pknzwolle.nl/wp-content/uploads/2022/10/header_01.jpg

Op zondag 23 oktober verleent gospelkoor Grace & Glory muzikale ondersteuning tijdens een gezamenlijke kerkdienst van de Adventskerk en de Oosterkerk in de Adventskerk aan het Talmaplein in Zwolle-Zuid (de Oosterkerk is die ochtend gesloten). Aanvang van de kerkdienst is 9.30 uur. Voorganger is Dirk Jan Steenbergen.

Deze vierde zondag van de maand gebruiken we voor een gezamenlijke dienst met een bijzonder karakter. Deze keer in de Adventskerk met Grace & Glory: een groot koor met enthousiaste zangers. Komt u ook? In een volle kerk zingt het nog mooier!

Meer nieuws

PKN Zwolle

Vrede vinden in gevangenschap – hoe doe je dat?

Schuin tegenover Tuinland in Zwolle-Zuid staat een bijzonder gebouw met rode stenen: de penitentiaire inrichting (PI) Zwolle. Bijzonder aan deze gevangenis is dat er (gescheiden) zowel mannen als vrouwen zitten, verspreid over verschillende afdelingen. Waaronder een ISD-afdeling (voor veelplegers), een extra zorgvoorziening en een afdeling voor vrouwelijke terroristen. Ook is er een penitentiair psychiatrisch centrum….

Magazine

Ontvang vrede en deel die uit!

“Er is veel onrust om ons heen. In het Midden-Oosten, in Oekraïne en op zoveel andere plekken kunnen mensen niet zorgeloos leven. Dat geldt trouwens ook voor mensen dichtbij, misschien wel voor u, voor jou, dat er vooral zorg en onrust in het leven is.” Een overweging van ds. Gert-Jan Codée, predikant van de Jeruzalemkerk….

Magazine

Weiger een vijand te zijn!

Column uit Gaandeweg, zomernummer 2024. Ondanks de moeilijke omstandigheden en voortdurende dreiging van landonteigening, stelt de familie Nassar zich op een geweldloze en creatieve manier op. Dat doen zij in het voetspoor van Jezus met als motto ‘Wij weigeren vijanden te zijn’. De Palestijns-christelijke familie runt ‘Tent of Nations’, een educatieve boerderij en tevens vredesproject…