Blue Footprint – Malawi 2021

Het is alweer enige tijd geleden dat wij – ondersteund door de Oosterkerk – in actie kwamen voor Kenia (2017) en daarvoor Ethiopië (2015). ‘Jambo Kenia’ en ‘Project Injera’ noemden we ons toen.

Met heel veel enthousiasme kunnen we nu mededelen dat we met een nieuw project zijn gestart. In de zomer van 2021 vertrekken we voor drie weken naar Malawi om daar te bou-wen aan een soort consultatiebureau, peuter-speelzaal en kleuterklas ineen. We doen dit samen met de Zwolse en christelijke NGO Stichting Red Een Kind. Waar we eerder voor ieder project een nieuwe naam verzonnen, hebben we nu besloten om één naam te kiezen van waaruit we hopelijk nog heel veel ontwikkelingsreizen gaan maken. ‘Blue Footprint’ is het geworden – het achter willen laten van een voetafdruk, met een kleine knipoog naar de Zwolse Blauwvinger. Voor dit project organiseren we acties om zoveel mogelijk geld op te halen voor ons project. Onze eerste actie: het verkopen van paaseitjes en paasbroden.

Meer weten of direct bestellen? Kijk op onze website: www.bluefootprint.nl.waar: Oosterkerk wanneer: 2020-2021 meer weten? www.bluefootprint.nl Meer projecten