GEZOCHT: IEMAND THUIS DIE WAT LEKKERS VERDIENT!! 🧁

Activiteiten

We bakken er samen iets van.

Eerst zou ik mezelf even kort voorstellen. Mijn naam is Lisa Roeten, ik ben 22 jaar en ik woon in Slagharen. Op het moment ben ik derdejaars student Social Work aan het Windesheim in Zwolle. Voor mijn opleiding loop ik stage bij Impacter (project binnen Travers). Voor mijn stage heb ik een project opgezet genaamd ‘we bakken er samen iets van’.

Dit project houdt in dat wij samen met jong & oud iets lekkers bakken voor de thuiswonende Zwolse ouderen die dit juist nu extra hard verdienen. Op het moment heb ik 20 enthousiaste bakkers/baksters gevonden die samen voor ongeveer 50 mensen iets gaan bakken die dit juist nu verdienen.

Hieronder vindt u de oproep met meer inhoudelijke informatie:

GEZOCHT: IEMAND THUIS DIE WAT LEKKERS VERDIENT!! 🧁

Door het coronavirus zijn er veel mensen die bijna of helemaal niet meer de deur uit komen. Bezoek ontvangen is lastig en juist dit kan er voor zorgen dat deze mensen zich eenzaam gaan voelen. Wij willen ons inzetten voor een groep die soms vergeten wordt. 

Samen met Impacter heb ik het initiatief opgezet om met jongeren iets lekkers te bakken voor de mensen die juist nu iets lekkers verdienen. Wil jij jouw opa of oma, vader of moeder, buurman, vriendin, docent of heel iemand anders verassen met iets lekkers? Laat van je horen! Dan zorgen wij ervoor dat het bij hen terecht komt. 

In week 22 (maandag 25 mei tot zaterdag 30 mei) ga ik samen met de jongeren de gestuurde adressen langs om de lekkere eigen gemaakte taarten, cupcakes, koekjes en ander lekkers langs te brengen. Bij dit bezoek houden wij ons strikt aan de RIVM maatregelen. 

Ben je net zo enthousiast als wij? Mail dan naar webakkenersamenietsvan@outlook.com ✉

#Webakkenersamenietsvan #Impactmaken

Nu is mijn vraag aan u kent u toevallig iemand of meerdere mensen die het juist nu extra verdienen om iets lekkers te ontvangen?

Ik hoor graag of u geïnteresseerd bent.

Met vriendelijke groeten,

Lisa Roeten

Stagiaire bij Impacter
#webakkenersamenietsvan

0621349165

webakkenersamenietsvan@outlook.com

gh